بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

بررسی و آشنایی با بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

امروزه دستگاه‌ها و ابزارهای زیادی تحت عنوان سیستم لیزر مو در بازار یافت می‌شوند که هرکدام با دیگری تفاوت‌هایی دارند. در ادامه ضمن معرفی بهترین دستگاه لیزر موهای زائد به سراغ سری‌های مختلف این ابزار رویم که معمولاً شرکت‌های تولیدکننده به سراغ استفاده از این تکنولوژی‌های ساخت برای طراحی و توسعه این دستگاه‌ها می‌روند.

معمولاً انتظار می‌رود بهترین دستگاه لیزر موهای زائد از لحاظ کیفیت، سرعت کار و همین‌طور سازگاری با انواع پوست و جنس مو دسته‌بندی شوند و اصلی‌ترین تفاوت در نحوه لیزر و نوع تابش پرتو خواهد بود. بیشتر کسانی که قصد انجام لیزر را روی پوست و موی خود دارند معمولاً این پرسش برایشان مطرح می‌شود که در نهایت کدام سیستم لیزر می‌تواند گزینه بهتر و انتخاب مناسب‌تری باشد و تفاوت اصلی این دستگاه‌ها در چیست؟

پس اگر شما هم یکی از این افراد هستید که به‌زودی قرار است لیزر انجام دهید با ما همراه باشید تا بهترین دستگاه لیزر موهای زائد. لیزر بدن را به شما معرفی کنیم.  به‌طورکلی روی بخش‌های مختلف بدن انجام می‌شود و باتوجه‌به نوع فولیکول‌های مو و مقاومت آن‌ها در دوره‌های زمانی مختلف و تعداد جلسات متغیر انجام می‌گردد. از لیزر پا، صورت، زیربغل، اطراف واژن و بیکینی گرفته تا لیزر فول بادی و …

 

سیستم‌های لیزر IPL

در این دستگاه‌ها که معمولاً توسط هر اپراتوری قابل‌استفاده هستند از لامپ‌های زنون استفاده شده که نو چند طول موجی و غیرمنسجم را تولید نموده و قادر هستند که روی پوست و بدن انسان تأثیرات گوناگونی بگذارند. از طرفی این نوع درمان برای ازبین‌بردن لکه‌های پیری، کک‌ومک، علائم زایمان، واریس، چین‌وچروک و رشد موهای ناخواسته مورداستفاده قرار می‌گیرد. معمولاً وقتی در مورد بهترین دستگاه لیزر موهای زائد صحبت می‌کنیم، باید اشاره‌ای به سیستم‌های IPL هم داشته باشیم. چون از نظر قیمت، سرعت و نحوه انتشار نور یکی از بهترین گزینه‌های موجود در بازار است. از پالس نور این مدل می‌توان برای ازبین‌بردن موهای زائد بدن، پاها، نواحی حساس، پشت و حتی بیکینی استفاده نمود. این سیستم فولیکول‌های مو را تحت هدف قرار داده و پس از این که آن‌ها را گرم می‌کند، سبب ازبین‌رفتن بدون سوختگی و آسیب به پوست می‌شود.

معمولاً هر تار موی بدن در سه مرحله رشد خواهد کرد. ازآنجایی‌که نوع رشد و جنس آن در افراد مختلف و جنسیت‌ها متفاوت است معمولاً از 4 تا 6 جلسه فرصت لازم خواهد بود که بتوان موهای زائد بدن را به این روش از بین برد.

از جمله مهم‌ترین مزایای لیزر IPL می‌توان به:

  • امکان ازبین‌بردن موهای زائد دائمی
  • رفع قرمزی پس از بهبود جوش
  • رفع کک‌ومک و آسیب‌های پوستی
  • درمان فرورفتگی و پوست‌های چرب با منافذ باز
  • رفع خشکی پوست و جوان‌سازی پوست و…

اشاره نمود.

 

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

دستگاه های لیزر الکساندرایت

در رده‌بندی و لیست بهترین دستگاه لیزر موهای زائد تاکنون صرفاً به یک مدل اشاره کردیم که استفاده از آن تحت‌نظر هر اپراتوری که به آن مسلط کلی دارد قابل انجام خواهد بود. اما الکساندرایت صرفاً توسط کسانی قابل انجام است که آموزش‌های آکادمیک و دانشگاهی در این مورد را گذرانده‌اند. این دستگاه از کریستال الکساندرایت به‌عنوان منبع انتشار نور استفاده می‌کند و روی طول موج 755 نانومتر کار می‌کند. ضمن این که طیف نوری مادون‌قرمز بوده و این دستگاه در واقع یک سیستم نور قرمز به‌حساب می‌آید که به آن این فرا نیز می‌گویند. عملکرد این دستگاه بدین صورت است که طور موج نور باانرژی فوق‌العاده بالا و مقامت زیاد را به ناحیه موردنظر تابانده و حرارت را در کل سطح بدن ایجاد می‌کند. پس از آن از فوتوترمولیز به‌عنوان یک فرایند تکمیلی استفاده می‌کند.

این پالس‌های نوری باعث می‌شوند که رشد فولیکول‌های مو متوقف شده و پس از مدتی از ریشه بیرون بیایند. همین‌طور به‌مرورزمان سبب می‌شود که رشد این بخش مهم از ساختار مو کاهش‌یافته و از این سیستم می‌توان برای حذف موهای زائد بخش‌های مختلف بدن از جمله بازو، زیربغل، بیکینی، صورت، ساق، ران، پا و… استفاده کرد.

در بررسی بهترین دستگاه لیزر موهای زائد خاطرنشان شدیم که یکی از مهم‌ترین مسائل در مورد انتخاب این دستگاه‌ها سازگاری با انواع پوست است. در واقع با استفاده از این ابزار می‌توان مشکلات پوستی مانند تتو، لکه‌های ماه‌گرفتگی، رگ‌های عنکبوتی و واریس و همین‌طور لک‌های ساختاری که در اثر افزایش سن به وجود آمده‌اند را به‌راحتی پاک‌سازی نمود.

این دستگاه عملکرد پیچیده و سختی ندارد و معمولاً تأثیر آن پس از 6 تا 8 جلسه لیزر مشهود خواهد بود. از جمله مهم‌ترین مزایای آن می‌توان به میزان نفوذ خوب در پوست و همین‌طور قدرت بالا اشاره کرد. این ابزار بهترین دستگاه لیزر موهای زائد برای درمان پرمویی می‌باشد.

اگر تمایل دارید درباره ی لیزر الکس کندلا بیشتر بدانید به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.

دستگاه های لیزر الکساندرایت

دستگاه‌های لیزر موی دایود

در لیست معرفی به سراغ بهترین دستگاه لیزر موهای زائد خواهیم رفت. این مدل در حال حاضر به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین، کم عارضه ترین و سریع‌ترین روش‌های حذف موهای زائد بدن شناخته می‌شود و البته بنا به تبلیغات آن را بهترین مدل برای جنس پوست ایرانی می‌دانند. معمولاً پوست را در شش دسته‌بندی تم رنگ قرار می‌دهند که حتی جنس موی زائد آن‌ها با هم متفاوت است. پوست ایرانیان در تیپ سه و چهار تقسیم شده و این دستگاه معمولاً برای چنین تن رنگ و تیپی مناسب است. طول موجی 800 تا 810 نانومتر توسط این دستگاه تولید می‌شود که باعث نفوذ در پوست شده و در نتیجه کم‌تر رنگ‌دانه‌های لایه اپیدرم پوست را درگیر می‌کند. همین‌طور این دستگاه نتیجه سوختگی کمی دارد و معمولاً کارایی آن از دیگر مدل‌های موجود در بازار بیشتر است.

نمی‌توان عدد دقیقی در مورد تعداد جلسات موردنیاز برای درمان با این دستگاه در نظر گرفت، اما به طور متوسط بهتر است که 6 تا 10 جلسه صرف لیزر موی زائد با این سیستم کنید. علاوه‌برآن این موارد به جنسیت، منطقه درمان، سطح هورمون، ضخامت مو و همین‌طور تراکم مو بستگی خواهد داشت. این دستگاه طول موج بالایی دارد و به دلیل این که فرکانس کاری آن افزایش می‌یابد برای رفع و حذف سریع موهای زائد بهترین گزینه است. پس اگر به دنبال بهترین دستگاه لیزر موهای زائد برای پوست‌های تیره و برنزه و موهای زیر هستید، این مورد می‌تواند یک انتخاب ایده‌آل باشد. ضمن این که دستگاه‌های تحت این تکنولوژی توسط شرکت‌های امریکایی ساخته می‌شوند که البته درد لیزرشان فوق‌العاده اندک است.

 

آشنایی با سیستم لیزر Nd-YAG

ان دی یاگ یا سیستم لیزر Neodymium-doped yttrium aluminum garnet یکی از بهترین گزینه‌های موجود در بازار است که هم برای درمان مشکلات و اختلالات پوستی، اختلالات چشمی و حتی حذف موهای زائد مورداستفاده قرار می‌گیرد و نسبت به دیگر دستگاه‌ها دقت ساخت فوق‌العاده‌ای دارد. علاوه‌برآن از این ابزار می‌توان برای پاک‌کردن تتو و همین‌طور درمان اختلالات خاص در سیستم رشد ناخن‌ها نیز استفاده خواهد شد. این دستگاه در بین بهترین دستگاه لیزر موهای زائد قرار گرفته و روند کار آن به این صورت است که طول موج تولیدی نسبت به مدل‌های قبلی تا 1064 نانومتر بیشتر بوده و این سیستم نیز برای پوست‌های برنزه و تیره‌تر طراحی و ساخته شده است.

علاوه‌برآن ان دی یاگ سبب کاهش تراکم و رشد مو در درازمدت می‌شود و از جمله مزایای آن می‌توان به قابلیت استفاده روی انواع پوست، درمان وسیع‌تر بخش بدن در لحظه و همین‌طور قرارگرفتن در لیست ایمن‌ترین‌ها و بهترین‌ها بر اساس استاندارد جهانی و CE اشاره کرد. ضمن این که از این دستگاه می‌توان برای لیزر و پاک‌کردن مشکلات پوستی از جمله رفع رگ‌های عنکبوتی نیز اشاره کرد. سبب دمان کک‌ومک، خال و رفع موهای زائد نواحی خاص بدن نیز می‌شود و به‌طورکلی یکی از بهترین گزینه‌های موجود در بازار و در بین کلینیک‌های ایرانی است.

لیزر یاگ همین‌طور به جهت درمان تومورهای عروقی و نقص‌های موجود در صورت نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد و معمولاً عوارض جانبی جزئی و موقتی دارد.

جمع‌بندی نهایی

در مطلب بررسی بهترین دستگاه لیزر موهای زائد به معرفی چهار مورد از بهترین پلتفرم‌ها و سیستم‌های لیزر پوست و مو در بازار ایران پرداختیم که عموماً توسط کلینیک‌های سراسر کشور مورداستفاده قرار می‌گیرند. لازم است اپراتور برخی از این مدل‌ها حتماً تخصص لازم را در این زمینه داشته باشد و بتواند با آن‌ها به‌درستی کار کند. البته در مواردی که مسئله پاک‌سازی تتو، لیزر واریس و … است قطعاً حضور یک پزشک الزامی خواهد بود. این دستگاه‌ها هرکدام روی یک فرکانس کار می‌کنند، ممکن است استفاده از برخی دستگاه‌ها کمی عوارض داشته باشد. برخی از دستگاه‌ها نیز سرعت عمل بهتری دارند و در لحظه می‌توان طیف وسیع‌تری از پوست را با استفاده از آن‌ها لیزر نمود. به‌هرحال این سیستم‌ها به‌خودی‌خود عوارضی نیز دارند که معمولاً برای مشتریان لیزر موهای زائد مهم است که در مورد آن‌ها اطلاعات به دست آورند و بتوانند کم عوارض ترین را انتخاب کنند.

معمولاً این عوارض در تمامی مدل‌ها شامل سوختگی‌های سطحی، قرمزی، حساسیت بسته به نوع پوست و تورم است. البته نحوه انجام عملیات لیزر توسط اپراتور نیز روی این مسئله تأثیر بسزایی می‌گذارد. در نتیجه انتظار می‌رود که وقتی قصد انجام پروسه لیزر را دارید حتماً مرکز معتبر و مجازی را انتخاب نمایید و از استانداردسازی پروسه لیزر و کیفیت آن در این مراکز اطمینان لازم را حاصل فرمایید. تمام این دستگاه‌ها در بازار ایران موجود هستند، البته که شرکت سازنده آن‌ها می‌تواند تحت برندهای مبدأ کشورهای گوناگونی باشد این دستگاه‌ها باید مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی باشند. می‌توانید پیش از مراجعه به یک مرکز لیزر در مورد نوع دستگاه و یا مدل آن بپرسید و سپس با خیال راحت نسبت به انجام لیزر اقدام نمایید.