اگر شما قصد استفاده از لیزر برای رفع موهای زائد خود را دارید و در حال بررسی دستگاه های لیزر خوب و استاندارد برای انجام این کار هستید، حتما تا کنون با نام هر دو برند سایناشور یا کندلا مواجه شده اید. هر دو این برندها بسیار معتبر و پرآوازه هستند و کارکردهای فوق العاده و موثری نسبت به باقی رقبای خود در بازار دارند و به همین دلیل سوال اصلی که مطرح میشود این است که سایناشور یا کندلا؟ کدام یک انتخاب بهتری برای انجام عمل لیزرموهای زائد هستند؟
برای یافتن پاسخ این سوال و داشتن یک انتخاب صحیح، تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
معرفی برند کندلا
کمپانی کندلا، یک شرکت معتبر و شناخته شده آمریکایی در زمینه تجهیزات پزشکی با تخصص زیبایی است که در سال 1970 در ایالت ماساچوست آمریکا تاسیس گردیده. دستگاه های این شرکت طیف وسیعی از تجهیزات مرتبط با درمان و مراقبت زیبایی را شامل میشود که در بیش از 100 کشور تایید شده و مورد استفاده قرار گرفته است.
دستگاه لیزر الکس کندلا یکی از معروف ترین محصولات این شرکت میباشد که به پرچمدار دستگاه های لیزر موهای زائد در جهان تبدیل شده است. اما دستاوردهای این کمپانی به اینجا محدود نشده و از سایر محصولات بارز این شرکت میتوان به طیف گسترده ای از دستگاه ها با کاربردهای پزشکی-زیبایی شامل دستگاه های درمان ضایعات خوش خیم پوستی، کاهش چین و چروک، لایه برداری، رفع آکنه، کاهش سلولیت و از بین بردن خالکوبی اشاره کرد.
اگر تمایل دارید درباره ی لیزر الکس کندلا بیشتر بدانید به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.
معرفی برند سایناشور
کمپانی سایناشور آمریکا یکی از بزرگترین تولید کننده های دستگاه های لیزر زیبایی و درمانی در دنیا شناخته می شود. سایناشور فعالیت خود را از سال 1991 به عنوان یک کمپانی زیبایی و درمانی آغاز نمود که همواره در سالیان گذشته توانسته است با معرفی تکنولوژی های برجسته و نوین به مردم سراسر دنیا کمک کند تا زیبایی خاص خود را بیابند.
لیزر سایناشور استاندارد جهانی در نتایج درمانی را از نظر متخصصین برتر زیبایی سراسر دنیا به خود اختصاص داده است. این دستگاه ها در حال حاضر در بیش از 60 کشور بزرگ دنیا توزیع می شود و این امکان را به مخاطبین می دهد تا از نتایج درمانی چشمگیر و بی نظیر آنها بهره ببرند.
مقایسه برای اتخاب بین سایناشور یا کندلا
همانگونه در مطلب بالا به آن اشاره شد، هردو برند سایناشور و کندلا از غول های صنعت زیبایی هستند و رقابت اصلی این بازار بین این دو کمپانی معتبر و شناخته شده در جریان است. تفاوت هایی بین عملکرد و مشخصه های کاربردی این دو دستگاه وجود دارد که با بررسی دقیق این تفاوت ها نهایتا شما را به انتخابی دقیق و روشن بین دستگاه لیزر سایناشور یا کندلا خواهیم رساند.
سیستم خنک کننده
دستگاه های لیزر قدیمی به دلیل اینکه سیستم های خنک کننده ی پیشرفته ای نداشتند، پوست را تا حد زیادی گرم میکردند که گاه موجب آزار شخص در حین انجام عمل لیزر میشد و ازهمین رو گاهی نیاز به اقدامات محافظتی پیش از انجام لیزر مثل استفاده از کرم های بی حس کننده وجود داشت. امروزه سیستم های خنک کننده دینامیکی پیشرفته ای که بر روی دستگاه لیزر سایناشور یا کندلا وجود دارد باعث شده است که این معضل بر طرف شده و شما هیچ حسی از گرما و سوزش را روی پوست خود احساس نکنید. درادامه به مقایسه سیستم خنک کننده هر دو دستگاه خواهیم پرداخت.
سیستم خنک کنندهی کندلا بسیار موثر و برای کاهش درد و سوزش در زمان انجام لیزر در نظر گرفته شده است. تا جایی که هیچگونه گرما و سوزش روی پوست خود احساس نکرده و دیگر نیازی نیست قبل از لیزر موهای زائد، از کرم بیحس کننده استفاده کنید.
انتخاب بین دو سیستم خنک کننده دینامیک و با کیفیت کندلا (DCD) یا خنک کننده های هوای تنظیم دستی (ACC) در این دستگاه امکان پذیر است. سیستم خنک کننده (ACC) قادر است جریان هوای شدیدی را در دمای مشخص روی ناحیه مورد نظر بدمد و سیستم خنک کننده (DCD) نیز می تواند یک جریان خنک از کریوژن را چند میلی ثانیه قبل و بعد از تابش لیزر روی محل مورد نظر اسپری کند.
سیستم خنک کننده سایناشور از سیستم باد سرد فشرده استفاده میکند که به جای کپسول اسپری گاز استفاده میشود و برای دارندگان این دستگاه مقرون به صرفه تر خواهد بود چرا که نیازی به تعویض مداوم کپسول های باد سرد نخواهند داشت. سایناشور از سیستم خنک کننده آلمانی به نام زیمر (Zimmer) استفاده میکند.
هندپیس های تماس با پوست
هندپیس یا همان دسته دستگاه لیزر که مستقیما با سطح پوست شما در ارتباط هستند، میتوانند اصلی ترین عامل انتقال بیماری های پوستی همچون قارچ، زگیل و باکتری باشند. از همین رو ضد عفونی کردن و استریل هندپیس همواره یکی از اصلی ترین نگرانی های خانم ها و آقایانی است که برای لیزر به مراکز زیبایی مراجعه میکنند. در ادامه بررسی خواهیم کرد که کدام یک از هندپیس های سایناشور یا کندلا ایمنی و پاکیزگی پوست شما را تضمین میکنند.
هندپیس لیزر کندلا یک نوآوری واقعی به شمار می آید که تمام نگرانی های شما در رابطه با پاکیزگی و استریل بودن و عدم انتقال بیماری های پوستی را رفع میکند؛ چرا که این هندپیس قابل تعویض بوده و برای هر متقاضی یک هندپیس اختصاصی در نظر گرفته میشود تا مانع انتقال بیماری های پوستی شود. حال آنکه در بقیه دستگاه های لیزر که هندپیس قابل تعویض ندارند، متصدی دستگاه باید هندپیس را به خوبی ضد عفونی و استریل نماید که در غیر این صورت عواقب بهداشتی متعددی در پی خواهد داشت.
هندپیس لیزر سایناشور بسیار سبک و کاربردی میباشد ولی غیر قابل تعویض است. از این رو کمپانی سایناشور قطعه پلاستیکی سر هندپیس که با پوست شما برخورد مستقیم دارد را حذف نموده تا سر این هندپیس که از جنس استیل میباشد با راحتی و اطمینان بیشتری ضد عفونی و استریل شود. نقطه ضعف این هندپیس این است که نیازمند دقت و توجه کامل اپراتور برای ضدعفونی کردن کامل و اصولی هندپیس میباشد که در غیر این صورت عواقب بهداشتی و پوستی در پی خواهد داشت.
طول موج
یکی از اصلی ترین پارامترهای تعیین کننده سطح عمکرد هر دستگاه لیزر، میزان طول موجی است که توسط دستگاه سایناشور یا کندلا تولید میشود. پوست انسان در مقابل بازه مشخصی از طول موج پاسخ مقاومتی دارد که اگر دستگاه لیزر طول موجی غیر استاندارد ایجاد کند موجب بروز التهاب، سوزش، خارش، سوختگی و در برخی موارد تاول های پوستی و زیر پوستی خواهد شد.
طول موج لیزر کندلا معادل 755 نانومتر است و به علت عمق نفوذ بالا، بسیار سریع و دقیق بر روی فولیکولهای مو که سلول بنیادی مو شناخته میشوند تاثیر گذاشته و با از بین بردن آنها بدون آسیب زدن به سلولها و بافتهای دیگر، در تعداد جلسات کمتری شما را به نتیجه دلخواه و مطلوب میرساند.
این طول موج 755 نانومتری توسط القای انرژی الکتریکی به سنگ جواهری به نام “الکساندرایت” تولید میشود که موجب دقت و ظرافت بالای طول موج ایجاد شده و در نهایت اثر بخشی فوق العاده آن خواهد شد. طول موج دوم لیزر کندلا معادل 1064 نانومتر است و میتواند تاثیر گذاری بیشتری روی موهای نازک و کمرنگ نیز داشته باشد و بر روی پوست های تیره و برنزه نیز عملکرد مناسبی خواهد داشت. این طول موج ممکن است برای پوست های نازک و همچنین پوست های حساس مناسب نباشد. چرا که این پوست ها گاهی نسبت به طول موج های قوی تر از 755 نانومتر واکنش های التهابی از خود نشان میدهند.
طول موج لیزر سایناشور تنها معادل 1064 نانومتر است و نمی تواند تمام تیپ های پوستی خصوصا تیپ های پوستی روشن را پاسخ گو باشد و بازگشت مو برای برخی از تیپ های پوستی امکان پذیر است. بنابراین دستگاه سایناشور به دلیل دارا بودن یک طول موج عملکرد ضعیف تری نسب به لیزر کندلا که دارای 2 طول موج 755 و 1064 است، می باشد.
سخن پایانی
در این مقاله سعی شد تا با ارائه توضیحات کامل راجع به عملکرد و مشخصه های فنی و کاربردی هر دو دستگاه لیزر، به شما کمک کنیم تا بین دستگاه لیزر سایناشور یا کندلا یک انتخاب درست و مطمعن داشته باشید. همانطور که مطالعه نمودید، هر دو دستگاه از بهترین دستگاه های لیزر حال حاضر بازار میباشند که کارکردهای فوق العاده ای نسبت به بقیه رقبای خود دارند. تفاوت های موجود بین دستگاه سایناشور و کندلا، تفاوت های جزئی اما مهمی هستند که میتوانند روی تصمیم گیری شما تاثیر گذار باشند.
شما میتوانید با در نظر گرفتن نوع، رنگ و جنس پوست، حساسیت به گرما و نیاز به خنک کننده، نوع هندپیس و ضرورت های ایمنی و پاکیزگی و سایر عوامل ذکر شده در مقاله، دستگاه مناسب پوست خود را انتخاب نموده تا تجربه دلچسبی را برای انجام عمل لیزر رفع موها زائد داشته باشید.
کلینیک آرال مفتخر است تا با ارائه بهترین خدمات مشاوره ای و همچنین ایمن ترین و استریل ترین شرایط محیطی و دستگاهی، با استفاده از کادری مجرب، تجربه دلنشینی را در زمینه رفع موهای زائد و سایر خدمات زیبایی و پوستی به شما ارائه نماید.